dilluns, 12 d’abril del 2010

Conferència del Conseller Jordi Ausàs

El Conseller Jordi Ausàs, titular del departament de Governació i Administracions Públiques del govern de la Generalitat de Catalunya, ens acompanyarà especialment en La Setmana de la República d'Esquerra Osona.
El dijous dia 15 d'abril, al Col.legi d'Arquitectes de Vic, acompanyat del diputat Josep Maria Freixanet, farà una conferència a l'entorn de l'acció política del partit independentista al govern i de l'activitat legislativa impulsada pels republicans catalans.
La primera Llei d'Educació Catalana de la història, la Llei de Consultes Populars, la Llei del Cinema en Català, la Llei de Polítiques de Joventut o la Llei de Vegueries que ah d'acabar amb la divisió provincial de Catalunya, en són alguns exemples.
L'activitat insitucional amb visió de construcció nacional sempre ha estat la guia de l'acció política del republicanisme nacional català i ambel Conseller Ausàs volem posar damunt la taula la importància del fet que Esquerra i l'independentisme hagi estat el govern els darrers anys.

Conferència del Conseller Jordi Ausàs
Lloc: Col.legi d'Arquitectes. Pl. Bisbe Oliva, 2. Vic
Dia: Dijous, 15 d'abril
Hora: 2/4 de 9 del vespre

Bloc de Jordi Ausàs
Bloc de Josep Maria Freixanet